DataRely expertise: wat houdt onze dienst in?

Succesvolle organisaties hebben één ding gemeen: men werkt vanuit een heldere visie en nauwkeurig uitgedachte strategie. In het huidige digitale tijdperk is dit inmiddels ook ónmisbaar voor de cyberprotectie van je bedrijf.

De experts van DataRely nemen járenlange ervaring mee en helpen je graag met het uitzetten en vaststellen van toekomstplan en het beleid voor zinvolle cyberprotectie. Deze stip geeft sturing: bij elk besluit van belang is deze stip aan de horizon je absolute uitgangspunt.

Onder visie en strategie vallen de volgende deelgebieden:

Data Governance: bestuur je organisatie en de gebruikers 

De data worden op de gewenste locaties opgeslagen, samen bepalen we hoe de gebruikers de data mogen delen mét het behoud van een optimale gebruikerservaring. 

Data Classificatie: vereenvoudig zoeken door juiste classificatie

De data worden geclassificeerd door ze onder te verdelen in voorgedefinieerde structuren. Hierdoor wordt het zoeken naar data vereenvoudigd, kunnen, gebruikers de data sneller vinden en verloopt het beheer van data meer secure en effciënter. 

Cyberprotectie: bescherm en beheer je data veilig  

Deelexpertises: 

  • End-point protection: bescherming van de werkstations door inzet van slimme, op AI gebaseerde software, waarbij de gebruikerservaring in stand blijft. Dit terwijl het werkstation en onderliggende data optimaal beveiligd zijn (en blijven!) tegen kwetsbaarheden.  

  • Disaster & Recovery: data worden specifiek en separaat opgeslagen (in het datacenter van Acronis) en standby gezet om in geval van een escalatie (door bijvoorbeeld aan een ransomware aanval, dataverlies) direct de betreffende omgeving te activeren en de gebruikersorganisatie operationeel te houden.  
leeuw logo datarely

KIES WAT JE PAST

Meer info, advies of concreet aan de slag? Bel met 085 0063 036, mail naar info@datarely.nl. Even een appje sturen of ons contactformulier vullen kan ook.

DataRely: op locatie, remote of een combi

Zet onze expertise in zodat je cyberprotectie óptimaal geregeld is. Afhankelijk van je wensen zijn we er fysiek, op remote basis óf in een combinatie.

Waarom is cyberprotectie van DataRely belangrijk voor je bedrijf?

Je wilt 100% kunnen vertrouwen op de beschikbaarheid van je data. De diensten en producten die hiervoor zorgen, vragen om expertise en productervaring. Precies zoals DataRely daarover beschikt. Zo ben je er zeker van dat de werking correct en optimaal is en kun je met een gerust hart vertrouwen op het beschikbaar houden van je data en daarmee de continuïteit van je bedrijf.

Cyberprotectie: hoe ziet het traject eruit?

Opstellen projectrechtvaardiging waarbij we de werkzaamheden inzichtelijk maken en onderbouwen. Dit verklaart de benodigde resources, kosten en doorlooptijd van een project.

Aanschaf licenties, start én afronding project.

Overdracht naar het beheerteam voor blijvende ontzorging en duurzaam projectsucces.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?
Hoe kunnen we je helpen?