Advies: Voeg nog een aline tekst toe ter introductie van deze pagina

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

leeuw logo datarely
microsoft logo datarely

Avepoint en Microsoft: Better Together

AvePoint en Microsoft werken samen om organisaties een geïntegreerde en verbeterde samenwerkingsoplossing te bieden. Door hun krachten te bundelen, streven ze naar een naadloze integratie van AvePoint’s technologische oplossingen met het Microsoft-ecosysteem. Hierdoor kunnen gebruikers profiteren van een geoptimaliseerde en efficiënte samenwerkingservaring. 

De samenwerking tussen AvePoint en Microsoft richt zich op het leveren van end-to-end oplossingen voor datamanagement, migratie en beveiliging binnen Microsoft 365 en andere Microsoft-producten. Deze holistische aanpak stelt organisaties in staat om hun gegevens beter te beheren, workflows te stroomlijnen en de algemene productiviteit te verhogen. 

Het “Better Together”-initiatief benadrukt de complementariteit van AvePoint’s technologische expertise en Microsoft’s platform, waardoor organisaties profiteren van geïntegreerde oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van moderne samenwerking en productiviteit. Het resultaat is een krachtige symbiose tussen AvePoint en Microsoft, waardoor gebruikers een verbeterde digitale werkplekervaring kunnen realiseren. 

IT-Value: wil IT samen laten werken

IT-Value heeft als doel om IT voor hun klanten te laten werken: dit vormt de kern van hun dagelijkse inzet. Hoewel de expertise van deze partner binnen het domein van IT ligt, gaat de betrokkenheid verder dan technologie alleen. Ze pleiten voor de synergie tussen techniek en mens, omdat ze geloven dat effectieve inzet van IT niet mogelijk is zonder de menselijke factor te erkennen. 

Volgens IT-Value moet IT bijdragen aan het vereenvoudigen van dagelijkse taken en het ondersteunen van het primaire proces. Door slim gebruik te maken van IT bespaart IT werkt het vóór de klant in plaats van tegen. 

De slimme inzet van IT is een gezamenlijke inspanning. Als partner staan ze, net als DataRely dat doet, náást de klant, strevend naar een gelijkwaardige, duurzame relatie. IT-Value vult aan waar nodig en legt complexe zaken in begrijpelijke taal uit. Met recht een partner om trots op te zijn.  

acronis logo datarely

Acronis: volledige cyberbescherming

Acronis biedt een uiterst moderne beveiligingsoplossing. Maar wat is dat dan precies? Dit soort oplossingen moeten mogelijkheden voor gegevensbescherming en -herstel omvatten die nauw zijn geïntegreerd met beveiligingsfunctionaliteit die samenhangend werkt om de bedrijfscontinuïteit te garanderen. In gewoon Nederlands: Acronis Cyber Protect is de énige oplossing voor cyberbescherming die gegevensbescherming en cyberbeveiliging van nature integreert. 

Perception Point: Prevention-as-a-Service

Perception Point is een Prevention-as-a-Service-bedrijf, gebouwd om digitale transformatie mogelijk te maken. Het door Gartner erkende, revolutionaire platform wordt vertrouwd door wereldwijde ondernemingen én biedt 360 graden bescherming tegen elk type op inhoud gebaseerde aanvallen. Via alle samenwerkingskanalen. In één eenvoudige oplossing. Perception Points’ dienst is gebouwd dóór en vóór IT- en beveiligingsexperts en is eenvoudig in te zetten, te onderhouden en te updaten volgens de nieuwste aanvalstechnieken.  

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?
Hoe kunnen we je helpen?