MSP partnering: Acronis Cyber Protect Cloud platform:

DataRely biedt haar klanten het volledige Acronis Cyber Protect Cloud platform aan. Dit platform is, door Acronis, multi tenant opgebouwd, waarbij de partner leidend is en de klanten via een onderliggende tenant steeds separaat gemanaged kunnen worden.

Acronis Cyber Protect Cloud platform: multi tenant, remote benaderbaar

Het Acronis Cyber Protect Cloud platform is remote bereikbaar via het SaaS-platform van Acronis.

Waarom is consultancy belangrijk voor je bedrijf?

IT wordt steeds complexer. CyberCrime wordt steeds geavanceerder. Eigen kennis hiervan bijhouden is niet realistisch meer. Een generalist is ook niet in staat om dit tot in detail goed te doen, daarom staat het specialistische team van DataRely voor je klaar.  

leeuw logo datarely

Help je klanten met het Acronis Cyber Protect Cloud platform

Meer weten? Of even sparren? Bel met 085 0063 036, mail naar info@datarely.nl. Even een appje sturen of ons contactformulier vullen kan ook.

Acronis Cyber Protect Cloud platform: multi-inzetbaar

DataRely heeft als expert op het gebied van cyberprotectie veel kennis over en expertise van het gehele Acronis platform in huis. Naast de technologie bieden wij technische ondersteuning op zowel het product, alsmede sales- en marketing ondersteuning aan. Dit met als doel om onze partners zo succesvol en servicegericht mogelijk hun dienstverlening aan hun klanten aan te kunnen laten bieden.

Aan zet met Acronis Cyber Protect Cloud platform

DataRely biedt deze omgeving in white label-vorm aan haar partners aan. Hierbij kunnen zij gebruikmaken van onze inkoopvoordelen, complete services aanbieden aan hun klanten en op basis van hun consumptie maandelijks doorbelast worden. De partner van DataRely krijgt een eigen partner-tenant, kan eigen logo’s, kleurschema’s in de huisstijl et cetera inregelen en vervolgens klanten gaan onboarden. Daarbij heb je als klant wederom de mogelijkheid om de klanten zélf de omgeving te laten beheren (de partner levert dan enkel de technologie aan als dienst) óf de partner beheert de omgeving identiek aan hoe DataRely deze aanbiedt aan haar klanten.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?
Hoe kunnen we je helpen?