Perception Point: e-mail security, browser security, app security

Perception Point zorgt ervoor dat de data van bedrijven wereldwijd worden beveiligd en voorkomt dat deze gestolen, gegijzeld of verwijderd worden. Dit bereikt deze toonaangevende partij door slimme technologie toe te passen als spreekwoordelijke extra ‘schil’ over de e-mail omgeving (e-mailsecurity), webbrowser (browser security) en de Microsoft 365-omgeving (app security).

Perception Point als platform en per klantomgeving

Deze ‘schil’ wordt door DataRely gemanaged als platform en per klantomgeving ingericht. De producten zijn als losse dienst af te nemen of volledig geïntegreerd.

Waarom het afnemen van Perception Point belangrijk is

Gebruikers voeren hun werkzaamheden binnen de aangeboden werkomgeving uit en staan niet altijd stil bij de gevaren van het delen van data via e-mail, het openen van onbetrouwbare websites en/of dito links. Het werken binnen een Microsoft 365- omgeving is veilig, maar op het moment er (extern) bestanden worden uitgewisseld dan kunnen deze data gestolen worden. Wij helpen organisaties voorkomen dat zij hun data verliezen. Dit doen we door deze technologieën van Perception Point in te zetten, terwijl de gebruikerservaring 100% op peil blijft.

Perception Point: volledig SaaS, met ons óf je eigen beheerteam

De inrichting van deze oplossingen pakt DataRely op via het Perception Point-platform en is volledig SaaS-georiënteerd.  Het beleid over het delen van data, bestanden/e-mails, gebruik van het internet en het afschermen van applicaties, wordt vooraf door onze consultants vastgesteld, waarna de inrichting plaatsvindt. Ons beheerteam (of team van de klant) krijgt vervolgens toegang tot de separate klanttenant op het platform waarbinnen de omgeving van de klant centraal gemanaged wordt.

leeuw logo datarely

PerceptionPoint starten?

Meer info, advies of concreet aan de slag? Bel met 085 0063 036, mail naar info@datarely.nl. Even een appje sturen of ons contactformulier vullen kan ook.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?
Hoe kunnen we je helpen?