AvePoint licenties voor de MSP: Microsoft 365, Azure, Powerapps, SalesForce en Dynamics

DataRely biedt kennis, licenties en de complete cloud-back-up van AvePoint aan, zie onder de producten die we, op basis van de wensen van onze klanten, geselecteerd hebben. Verder schakel je ons in voor consultancy services voor implementatie, configuratie én optimalisatie.

Cloud Governance en Policies & Insights

Deze oplossingen helpen jouw bedrijf om grip te krijgen én te houden op de data achter de gebruikersorganisatie van de complete Microsoft 365-omgeving. Denk aan zaken als: waar staan de data en wie mag er vanuit welke rol bij? Wat is het beleid op de Teams-omgeving en het uitbreiden daarvan?

FLY migration

Door FLY migration migreren we omgevingen met data veilig en secuur van Microsoft on premise naar Microsoft 365, van Sharepoint on premise naar SharePoint Online én van tenant naar tenant.

AvePoint EnPower

Hiermee ondersteunen we grote bedrijven en instanties zodat zij meerdere Microsoft 365 tenants kunnen managen door gebruikers centraal te managen over meerdere tenants heen. Via de dashboards is het mogelijk om deze tenants in één overzicht te monitoren. Deze aanpak biedt, in één oogopslag, serieuze verlichting voor het IT-beheer, controle op de gebruikersorganisatie en inzichten in alle aangesloten tenants.

AvePoint: volledig SaaS-based, inricht op de klantlocatie

De licenties van AvePoint worden ingericht op de fysieke klantlocatie en is verder volledig SaaS-based, als cloud oplossing dus. AvePoint heeft eigen Azure Platformen die wereldwijd ingezet worden en waaronder klanten zelf een regio kunnen selecteren waar hun data worden opgeslagen met oog op de GDPR en de gewenste compliancy.

leeuw logo datarely

Neem contact op

Ook aan de slag met AvePoint? Bel met 085 0063 036 of mail naar info@datarely.nl. Even een appje sturen of ons contactformulier vullen kan ook. 

Waarom is het afnemen van AvePoint belangrijk?

Door de inzet van AvePoint-oplossingen bieden we een veilige en betrouwbare omgeving om data op te slaan en te delen, zowel binnen als buiten de organisatie. Een omgeving die helpt om in control te komen én te blijven, onder meer omdat zichtbaar is wélke gebruikers wélke informatie wáár delen.  

AvePoint: hoe ziet het traject eruit?

Voorafgaand aan een inrichting voeren wij een ‘projectrechtvaardiging’ uit. Deze stap dwingt zowel ons als de klant om zorgvuldig stil te staan bij de toegevoegde waarde van de in te richten oplossing, de te ondernemen activiteiten, de uitdagingen en kansen en uiteindelijk de benodigde resources en kosten. Als alles helder is over en weer, gaan we concreet aan de slag.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?
Hoe kunnen we je helpen?