Back-up: wat houdt onze expertise in?

Maak je al gebruik van een back-up oplossing voor je Microsoft 365-omgeving? En weet je 100% zeker dat dit goed geregeld is? Bereken dan nu welke besparing (en verbetering!) je kunt realiseren via de back-up oplossingen van DataRely. Heb je nog geen back-up oplossing? Dan berekenen we graag de ROI voor het inzetten van de back-up omgeving versus de kosten van een eventueel dataverlies met alle gevolgen van dien. Uiteraard ontvang je een helder rapport ten behoeve van het management.

DataRely ontwikkelde eigen ROI-tool

Om deze berekening exact uit te voeren is er een online tool ontwikkeld door DataRely welke is gebaseerd op de jarenlange kennis en vele ervaringen uit de markt.

Waarom is een goede back-up belangrijk voor je bedrijf?

Een back-up voor je complete Microsoft 365-omgeving is belangrijk omdat je daarmee de continuïteit van je bedrijf waarborgt. Met de speciaal ontwikkelde ROI-calculator kun je bovendien eenvoudig berekenen wat je ROI is in geval je op dit moment nog geen gebruikmaakt van een back-up óf gebruikmaakt van een andere oplossing. En, los van kosten, hoe zeker weet je dat je huidige back-up buiten je M365-omgeving valt? En dat deze ook de configuratie meeneemt? Als je twijfelt, neem dan geen risico, maar neem contact met ons op.

leeuw logo datarely

KIES WAT JE PAST

Meer info, advies of concreet aan de slag? Bel met 085 0063 036, mail naar info@datarely.nl. Even een appje sturen of ons contactformulier vullen kan ook.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?
Hoe kunnen we je helpen?