‘DataRely? Dat is lekker to the point samenwerken voor back-up en security’, Marcel Vlems, IT Operations Manager bij Faes

‘Natuurlijk hadden we onze back-up en security-oplossingen al goed geregeld. Dat kún je ook niet anders in deze tijd waarin cybercriminelen dag in dag uit zeer actief zijn. Wij werken, zeker op dit vlak, preventief. Maar sinds we, via DataRely, het Acronis-platform gebruiken ervaar ik meer grip én bespaar ik tijd.’ Aan het woord is Marcel Vlems, IT Operations Manager bij verpakkingsexpert Faes dat voor iedere uitdaging een passende verpakkingsoplossing biedt. Het Brabantse familiebedrijf richt zich op industriële maatwerkverpakkingen, verpakkingsdiensten en verpakkingsmanagement.  

‘Floris kende ik al langer en ik wist dus uit ervaring dat ik hem niet alleen kan vertrouwen, maar ook dat hij ter zake kundig is. Door zowel onze back-up als security behoeften bij het Acronis-platform onder te brengen bespaar ik, naast het geruststellende gevoel van meer regie, ook tijd. Want waar ik voorheen naar allerlei verschillende systemen moest om zaken aan te passen of bijvoorbeeld te restoren, kan ik dat nu in één platform doen. En dat werkt gewoon heel prettig.’

‘Acronis geeft aan welke devices security-updates nodig hebben. Heel fijn, dan heb je meer controle en weet je zeker dat je tóch helemaal up-to-date bent.’

Marcel Vlems, IT Operations Manager bij verpakkingsexpert Faes

DataRely? Dat is lekker to the point samenwerken

‘Kijk, ik houd van duidelijkheid en van concreet aanpakken daar waar dat nodig is’, vervolgt Marcel. ‘En dat begrijpen ze heel goed bij DataRely. Oprichter en mede-eigenaar Floris van Miert staat bovendien altijd klaar als er vragen zijn. Meestal stel ik deze overigens aan de helpdesk, maar bij sommige zaken, is het fijn om rechtstreeks met iemand te schakelen. Dan pakt hij, op inhoudelijk niveau, direct mee aan, daar waar nodig.

‘Mijn tip? Bekijk ook de security-oplossing via DataRely. Cyberveiligheid wordt met de dag belangrijker en iedereen is kwetsbaar dus een goede beveiliging is een must.’

Marcel Vlems, IT Operations Manager bij verpakkingsexpert Faes

Alleen ga je sneller. Maar samen kom je verder.

‘Wat ik verder ook als erg prettig ervaar is het feit dat   ik DataRely als strategisch partner aan mijn zijde heb.  Bovendien is het gewoon heel prettig om met iemand die op het juiste niveau weet te kunnen sparren.’

Acronis en DataRely: denk vooraf goed over je behoefte na.

‘Het Acronis-platform is overigens voor álle type bedrijven interessant, van groot tot klein. Dat heeft ook te maken met het aantal functionaliteiten dat dit platform biedt waardoor onder andere het beheer een stuk gemakkelijker wordt vanuit je ICT-rol. Als tip wil ik nog meegeven om vooraf goed na te denken over waar je behoefte ligt. Want Acronis is niet alleen een back-up maar ook een security-oplossing’, aldus Marcel. ‘Dat nadenken hoef je overigens niet in je eentje te doen want de mensen van DataRely kunnen je haarfijn uitleggen welke oplossingen er zijn.’

Geloof jij in het wc-eend-effect?

Omdat wij vanuit DataRely niet geloven in ‘wij-van-wc-eend-raden-wc-eend-aan’ laten we onze klanten graag hun eerlijke verhaal over onze samenwerking vertellen.

Heb je ook interesse in het delen ervan? Stuur ons dan een bericht. Heb je andere vragen of opmerkingen? Ook dan ben je van harte welkom. Bel met 085 006 303 6 of mail naar info@datarely.nl

Heb je vragen? Neem contact op

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?
Hoe kunnen we je helpen?