Maak kennis met Ronald Everduim, technisch directeur bij DataRely 

Op 1 juni verwelkomden we Ronald Everduim als nieuwe technisch directeur binnen ons bedrijf. Met zijn uitgebreide ervaring en frisse blik zal Ronald een belangrijke rol spelen in de verdere groei en ontwikkeling van DataRely. We zijn verheugd om hem aan boord te hebben en stellen hem graag aan je voor. 

Even voorstellen 

“Ik ben Ronald Everduim, 43 jaar, en ik woon in Best. Voordat ik bij DataRely kwam, werkte ik bij ConoScenza, een bedrijf dat later door NEXXT is overgenomen, een IT-detacheerder, waar ik verschillende rollen vervulde. Ik heb onder andere ervaring als vestigingsdirecteur en service managementconsultant. Bij ConoScenza had ik al eens nauw samengewerkt met Floris, de huidige algemeen directeur van DataRely. Toen ik toe was aan een nieuwe stap in mijn loopbaan viel de puzzel als vanzelf in elkaar”, aldus Ronald.  

Plannen en doelen 

“In mijn nieuwe rol als technisch directeur ga ik me in de komende maanden richten op het opbouwen van ons dienstenportfolio. Mijn doel is om nieuwe diensten te ontwikkelen, vooral op het gebied van informatiebeveiliging. Met mijn ervaring met ISO 27001 en NIS2 ben ik ervan overtuigd dat we een breder en dieper aanbod kunnen creëren dat goed aansluit bij de behoeften van onze klanten.” 

Een compleet aanbod 

“Het is belangrijk voor onze klanten, en daarmee automatisch ook voor mij om een goed gecoördineerde interne organisatie te hebben. Ik wil ervoor zorgen dat alle interne processen en procedures nog beter op orde zijn, zodat DataRely klaar is voor verdere groei en uitbreiding. Dit betekent ook dat we meer medewerkers zullen aannemen die deze nieuwe diensten kunnen ondersteunen en leveren.” 

Mijn persoonlijke kernwaarden 

“Eerlijkheid en integriteit zijn kernwaarden die ik hoog in het vaandel heb staan. Ik vind het belangrijk dat klanten en collega’s weten waar ze aan toe zijn. Ik hoop dat men mij, als mensen me straks beter leren kennen, zien als een betrouwbare en transparante leider”, aldus Ronald.  

De achtergrond 

“Ik heb een technische achtergrond en begon mijn carrière als systeembeheerder na mijn studie technische informatica. Vervolgens ben ik doorgegroeid naar projectmanager en daarna naar servicemanager en voornoemde functies. Ik heb me gecertificeerd tot op het hoogste niveau van ITIL, een wereldwijd erkend certificeringsprogramma voor IT-servicebeheer. Minder dan 100 mensen wereldwijd hebben dit niveau bereikt, wat mijn toewijding aan continue professionele ontwikkeling onderstreept. Mijn uitgebreide kennis van en ervaring met informatiebeveiliging, gecombineerd met mijn analytische vaardigheden en passie voor het oplossen van complexe problemen, maken mij een goede aanvulling op het team van DataRely. Althans dat hoop ik”, lacht Ronald. “Ik streef ernaar om een stevige basis te leggen voor de verdere groei van DataRely.” 

Persoonlijk leven 

“Samen met mijn vriendin, we wonen in Best, deel ik een passie voor motorrijden en reizen. Daarnaast zijn we fervente fans van Borussia Dortmund en genieten we van het bijwonen van voetbalwedstrijden. Verder ben ik scheidsrechter bij American Football-wedstrijden, iets wat ik al acht jaar met veel passie doe. Ik heb een paar jaar op rij de Nederlandse finale mogen fluiten. Naast deze hobby probeer ik regelmatig te hardlopen en aan fitness te doen, al moet ik bekennen dat deze activiteiten op het moment op een relatief laag pitje staan”, lacht Ronald. 

Met Ronald Everduim als technisch directeur is DataRely klaar voor een veelbelovende toekomst. Zijn visie en inzet zullen ons helpen om onze klanten nog beter van dienst te zijn en onze positie als marktleider verder te versterken. Vragen aan Ronald of over onze dienstverlening? Neem contact met ons op.  

Heb je vragen? Neem contact op

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?
Hoe kunnen we je helpen?